Tjenester

Graving

Kokelv Transport og Maskin AS tilbyr graving til privat- og bedriftskunder i Honningsvåg, Kvalsund og Hammerfest. Med over 20 års erfaring kan du være trygg på at arbeidet vi utfører er av aller beste kvalitet. Alle våre ansatte besitter maskinførerbevis og vår omfattende maskinpark gir oss muligheten til å påta oss prosjekter av alle størrelser.

Vann og kloak

Mangler du tilknytning til det kommunale avløpsnettet? Vi leverer, monterer og graver ned passende septiktank til din bolig eller hytte. Med vår ADK-sertifikat er vi også sertifiserte til graving for og nedlegging av hoved- og stikkledninger for vann og avløp. Kokelv Transport og Maskin AS har kompetansen for å utføre det nødvendige oppkoblingsarbeidet mot ditt bygg.

Massetransport

Har du behov for leveranse av singel, veigrus eller pukk? Vi har lang erfaring med massetransport. Kompetente sjåfører kjører gjerne det du måtte trenge av materialer til og fra ditt prosjekt. Både private og bedriftskunder er velkomne hos oss og du kan være trygg på at vi holder oss innenfor gitte pris- og tidsramme for leveransen.

Riving

Ønsker du å få utført riving av større eller mindre byggemasser? Vi i Kokelv Transport og Maskin har lang erfaring og en omfattende maskinpark som gjør rivingsarbeidet lekende lett. Selvfølgelig opprettholder vi alle forskriftsmessige krav og retningslinjer knyttet til sikkerhet under arbeidet. Vi har også muligheten til å transportere rivingsmassene bort fra din eiendom.

Fiber og kabelgrøft

Kokelv Maskin og Transport AS har lang erfaring knyttet til graving, og derfor mye kunnskap om hva som er nødvendig ved nedlegging av rør til fiber og kabler i grøft. Det stilles strenge krav til fiber og kabelgrøft og retningslinjene for grøftedybde, omfyllingsmasse og toppfyllmasse kan variere. Velger du Kokelv Maskin og Transport AS kan du legge bekymringene på hylla mens vi sørger for at arbeidet ikke bare oppfyller alle krav, men utføres innenfor gitte pris- og tidsrammer.

Vinterdrift

Vintersesongen er ofte ensbetydende med hardt arbeid og snømåking for mange. Med Kokelv Transport og Maskin AS med på laget trenger du ikke være bekymret for snømengdene som kommer plutselig på. Som en lokal tilbyder av en rekke vinterdrifttjenester har vi selvfølgelig lang erfaring med problemstillingene som kan oppstå i løpet av vintersesongen. Vi tilbyr brøyting og sikrer at fremkommeligheten til din bolig, hytte ellet arbeidsplass tilfredstillende gjennom hele vinterhalvåret.

Slangevakt

Som en del av vårt tjenestetilbud inkluderer vi nå slangevakt. Våre erfarne og faglig kvalifiserte medarbeidere rykker gjerne ut og bistår når en hydraulikkslange eller annet utstyr ryker. At utstyr og maskiner er i orden til enhver tid er avgjørende for å kunne utføre prosjekter som planlagt og sørge for fornøyde kunder. Vi har kompetansen og gir deg gjerne gode råd om hvordan du tar best mulig vare på slanger, og rykker ut dersom du opplever problemer.

Vintermatter

Kokelv Maskin og Transport AS leverer også vintermatter fra HeatWork. Disse fleksible mattene er utviklet for frostsikring, isolering, herding og teleting. Vintermatter fra HeatWork er markedsledende og gir stor isolasjonseffekt og slitestyrke. Fordelen ved bruk av denne typen produkt til isolasjon er at vintermattene har lang levetid, lav vekt og er ikke absorberende. Bruksområdene inkluderer isolering av rør og grøfter samt frostsikring av utgravde områder og tildekking av betongarbeid.

Kontakt oss

Telefon: 954 99 321
E-post: Riddoveien 23, 9715 Kokelv


Adresse:
Riddoveien 23, 9715 Kokelv

Om oss

Vårt fokus på kvalitet gjennom årene har gitt oss et godt renommé lokalt. I dag består vår kundebase av privatkunder, entreprenører og lakseoppdrett i Finnmark som har behov for lastebiler og maskiner for graving og massetransport samt andre oppdrag.