Heatwork Teletiner

Vintersesongen i Norge er lang og kald, og kan gi store utfordringer med tanke på utførelse av grunnarbeid. Mange maskinentreprenører, byggentreprenører og andre i bygg- og anleggsbransjer opplever frost i bakke og mye snø som et hindrer for gjennomføring av planlagt prosjekter.

Ved frost og snø blir ofte utførelse av graving og planering generelt, i tillegg til graving knyttet til vann og kloakk eller kabelgrøft, svært utfordrende og nærmest umulig. Kokelv Transport og Maskin AS er utstyrt med teletiner og vintermatter fra HeatWorks varme- og tinekonsept, og er godt utrustet mot snø, is og frost.

Unngå at vinteren blir en hindring, lei tele- og varmekonsept fra HeatWork av Kokelv Transport og Maskin As i dag.

Slik tiner HeatWork

HeatWorks teletiner fungerer ved at varmetransporterende væske sirkuleres gjennom fleksible varmeslanger som plasseres på området som skal tines eller frostsikres. Maksimal tineffekt oppnås ved at væskens temperatur holder 100 °C.

Slangene kan også tildekkes med HeatWorks egne vintermatter for å unngå varmetap og oppnå maksimal varmeoverføring. HeatWork-teknologi mulliggjør miljøvennlig tining av 40-80 cm tele på 24 timer med markedets lavest Co2 utslipp per m².

Teletinere fra HeatWork opereres ubemannet og har integrerte kontrollsystemer som varsler eventuelle feil, slik at du kan fokusere på annet arbeid mens systemet utfører tining for deg.

Kontakt oss

Telefon: 954 99 321
E-post: Riddoveien 23, 9715 Kokelv


Adresse:
Riddoveien 23, 9715 Kokelv

Om oss

Vårt fokus på kvalitet gjennom årene har gitt oss et godt renommé lokalt. I dag består vår kundebase av privatkunder, entreprenører og lakseoppdrett i Finnmark som har behov for lastebiler og maskiner for graving og massetransport samt andre oppdrag.